Politika privatnosti

Ko smo mi:

Naš website je http://www.nuts.ba.

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto ih prikupljamo?

Komentari:

Kada posjetitelji ostavljaju komentare na web-lokaciji, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i niz posjetitelja IP adrese i korisničkog agenta preglednika kako bismo vam pomogli u otkrivanju neželjene pošte.

Anonimni podaci koji su stvoreni s vaše adrese e-pošte (koji se naziva i hash) može se dati Gravatar službi kako bi se vidjelo koristite li ga. Politika privatnosti usluge Gravatar dostupna je ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, slika vašeg profila vidljiva je javnosti u kontekstu vašeg komentara.

Kolačići:

Ako ostavite komentar na našoj web-lokaciji, možete uključiti spremanje svog imena, adrese e-pošte i web-lokacije u kolačiće. Ovo je za vašu korist, tako da ne morate ponovno unositi svoje podatke kada ostavite drugi komentar. Ovi kolačići traju jednu godinu.

Ubačeni sadržaji drugih web stranica:

Članci na ovoj web-lokaciji mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. Videozapise, slike, članke itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web-mjesta ponaša se na isti način kao da je posjetitelj posjetio drugu web-lokaciju.

Ove web lokacije mogu prikupljati podatke o vama, upotrebljavati kolačiće, ugraditi dodatno praćenje trećih strana i nadzirati vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni na tu web-lokaciju.

Facebook
Instagram
Call Now ButtonCall now